Bouw thuis je eigen KAMP - ING 

Onze themapakketten bevatten: Indoor (tipi)tenten, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, sierkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens, sfeerverlichting, (led)lichtslingers, decoratiematerialen, mini-tafeltjes, borden en bestek, servetten en nog veel veel meer...

HEb jij je thema al gekozen? 

Maak het feest compleet met een partybox 

Wij bieden allerlei activiteitenpakketten aan die je bij je slaapfeestje kan huren.

De party boxen zijn ook afzonderlijk te huur. Bijv. voor verjaardagsfeestjes van jongere kinderen, waarbij een slaapfeestje nog geen optie is. Bij het afzonderlijk verhuren van de partyboxen vragen we een waarborg van (€20) na reservatie. 

Uitnodiging in thema

Wij bieden leuke uitnodigingen in de 5 verschillende thema's aan. De uitnodigingen kunnen via de webshop aangekocht worden. 

Aangezien je de uitnodigingen eerder nodig hebt kunnen deze verzonden worden(mits betaling). maar deze kunnen ook afgehaald worden indien gewenst. Na bestelling via de webshop krijg je een betaalverzoek, wanneer deze in orde is, verzenden wij de uitnodigingen. 

 Waar en wanneer ophalen en terugbrengen? 

Feestje op  vrijdag? Feestje op zaterdag? Vanaf heden hanteren wij volgende ophaal en inlever momenten: 

Ophalen DONDERDAG 18u-20u

Terugbrengen ZONDAG 18u-20u 

Standaard hanteren we deze ophaal en inlevermomenten, mits onderling overleg kan dit ook anders. Bij slaapfeestjes op feest en vakantiedagen hanteren we uiteraard ook andere ophaal en inlevermomenten, mits onderling overleg. 

Ophalen (en inleveren indien van toepassing) van de partyboxen en uitnodigingen kan na overleg.

Ophalen en terugbrengen van de ontleende materialen op onderstaand adres: 

 oude havenweg 8, 9130 Kieldrecht.

Hoe Boeken we een slaapfeestje? 

Reserveren kan hier of via info@kampingkids.be. Reservatie is pas definitief na een bevestigingsmail en het betalen van de waarborg (€50). Het gereserveerde aantal tenten staat dan ook definitief vast, het aantal kan dan niet meer gewijzigd worden, informeer dus best vooraf of alle genodigden aanwezig kunnen zijn. 

Wanneer u de waarborg hebt gestort, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Na reservatie krijg je de betalingsgegevens via mail doorgestuurd. De betaling wordt bij afhaling cash of via payconiqapp volbracht. 

Praktisch? 

Voorzie een grote, lege auto wanneer je de materialen komt ophalen. Onze tenten worden zo meegeven dat je ze thuis enkel hoeft open te klappen.

Dekbedden en kussens nemen ook best wat plaats in. Dekbedovertrekken zijn al over de dekbedden, zodat jullie niet al te veel werk hebben met het opstellen. Het beddengoed wordt door Kamping Kids gewassen, dit hoeft u zelf niet te doen.

De ruimte die jullie thuis moeten voorzien is 1m20 breedte en 1m85 diepte per tent. 

Zie je het niet zitten om de tenten op te komen halen? Wij kunnen ook leveren en ophalen indien gewenst. Ook opstellen en afbreken is mogelijk. Vraag hier gerust meer info.

TRUST HOTEL - Samenwerking

Wil je er zelf ook graag eens tussenuit? en tegelijk je kids een onvergetelijke nacht laten beleven? dat kan in hotel TRUST. 

Hier kan je de kamping kids tipi's boeken voor je kids en zelf genieten van een heerlijke nacht in een zalig bed. 

De keuze van de thema's is afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor vragen en info kan je hiervoor terecht bij info@trusthotel.be

Kleuterfeestjes

Onze jongste telg in de kamping kids familie is de kleuterfeestjes box. We wilden ook voor de allerkleinsten onder onze kids een leuk aanbod creëren, zodat ook zij onvergetelijke verjaardagen mogen beleven. De kleuterboxen worden de dag voor het feestje opgehaald en de dag nadien terug gebracht. Bij reservatie stort men een waarborg van €50, deze krijgt men, na inlevering, als alle goederen in prima staat zijn teruggekomen, terug op de rekening gestort. uiteraard begrijpen wij dat er gebruiksschade kan ontstaan, dit is zeker niet erg en zal niet aangerekend worden, wij vragen wel dit even te melden!

Leuk gadget ontvangen? 

Wij delen ook graag wat uit! daarvoor moet je ons enkel taggen in een leuke foto op je sociale media door de tag @kampingkids toe te voegen. Hebben wij de leuke foto gezien? Dan ontvang je bij afhaling een erg leuk gadget!

Wij wensen jullie onvergetelijke feestjes, vol verwondering, glinsterende oogjes en lachende snoetjes