Bouw thuis je eigen KAMP - ING 

Onze themapakketten bevatten: Indoor (tipi)tenten, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, sierkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens, sfeerverlichting, (led)lichtslingers, decoratiematerialen, mini-tafeltjes, borden en bestek, servetten en nog veel veel meer...

HEb jij je thema al gekozen? 

Maak het feest compleet met een party box 

Wij bieden allerlei activiteitenpakketten aan die je bij je slaapfeestje kan huren.

De party boxen zijn ook afzonderlijk te huur. Bijv. voor verjaardagsfeestjes van jongere kinderen, waarbij een slaapfeestje nog geen optie is. Bij het afzonderlijk verhuren van de party boxen vragen we een waarborg van (€20) na reservatie. 

Een hongertje? Een goestingske? 

Wij werken hier een nieuw concept voor uit. Nog even geduld! 

Uitnodiging in thema

Wij bieden leuke uitnodigingen in de 4 verschillende thema's aan. De uitnodigingen kunnen via de webshop aangekocht worden. 

Aangezien je de uitnodigingen eerder nodig hebt kunnen deze verzonden worden(mits betaling). maar deze kunnen ook afgehaald worden indien gewenst. Na bestelling via de webshop krijg je een betaalverzoek, wanneer deze in orde is, verzenden wij de uitnodigingen. 

 Waar en wanneer ophalen en terugbrengen? 

Slaapfeestje op vrijdag? Ophalen op donderdagavond tussen 18u00 en 20u00, inleveren op zaterdagavond tussen 18u00 en 20u00.  

Slaapfeestje op zaterdag? ophalen op vrijdagavond tussen 18u00 en 20u00, inleveren op zondagavond tussen 18u00 en 20u00. 

Standaard hanteren we deze ophaal en inlevermomenten, mits onderling overleg kan dit ook anders. Bij slaapfeestjes op feest en vakantiedagen hanteren we uiteraard ook andere ophaal en inlevermomenten, mits onderling overleg. 

Ophalen (en inleveren indien van toepassing) van de partyboxen en uitnodigingen kan na overleg.

Ophalen en terugbrengen van de ontleende materialen op onderstaand adres: 

 oude havenweg 8, 9130 Kieldrecht.

Hoe Boeken we een slaapfeestje? 

Reserveren kan hier of via info@kampingkids.be. Reservatie is pas definitief na een bevestigingsmail en het betalen van de waarborg (€50). Het gereserveerde aantal tenten staat dan ook definitief vast, het aantal kan dan niet meer gewijzigd worden, informeer dus best vooraf of alle genodigden aanwezig kunnen zijn. 

Wanneer u de waarborg hebt gestort, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Na reservatie krijg je de betalingsgegevens via mail doorgestuurd. De betaling wordt bij afhaling cash of via payconiq app volbracht. 

Praktisch? 

Voorzie een grote, lege auto wanneer je de materialen komt ophalen. Onze tenten worden zo meegeven dat je ze thuis enkel hoeft open te klappen.

Dekbedden en kussens nemen ook best wat plaats in. Dekbedovertrekken zijn al over de dekbedden, zodat jullie niet al te veel werk hebben met het opstellen. Het beddengoed wordt door Kamping Kids gewassen, dit hoeft u zelf niet te doen.

De ruimte die jullie thuis moeten voorzien is 1m20 breedte en 1m85 diepte per tent. 

Zie je het niet zitten om de tenten op te komen halen? Wij kunnen ook leveren en ophalen indien gewenst. Ook opstellen en afbreken is mogelijk. Vraag hier gerust meer info.

 

gezinsbond

Vanaf heden zijn wij ook een gezinsbondhandelaar. Je kan dus bij ons ook geld sparen op je spaarkaart en/of betalen met je gespaarde punten.

Geld sparen kan bij bestedingen vanaf €100 (M.u.v. assortiment van boxfood). Als lid van de gezinsbond krijg je dan 5% korting op je spaarkaart.